Flygplatsparkering MA AB

Stockholms län

Information

Flygplatsparkering MA AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Flygplatsparkering MA AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flygplatsparkering MA AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-03-26.

Flygplatsparkering MA AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-02-26. Men sedan 2002-03-26 så har Flygplatsparkering MA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Elkraftsg. 2, 195 60, Arlandastad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flygplatsparkering MA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59115055.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som Flygplatsparkering MA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flygplatsparkering MA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva parkering, utföra person- och godstransporter, avfallshantering, uthyra lagerutrymmen, utföra lagerarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva med detta förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flygplatsparkering MA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flygplatsparkering MA AB och det är följande personer, Palmborg, Otto Henrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Suur-Askola, Pirjo Marianne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmborg, Esa Tommy Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Flygplatsparkering MA AB är 556624-4892.