JJ Forestry AB

Stockholms län

Information

JJ Forestry AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I JJ Forestry AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Ernst Jonas Einar som är född 1954 och har titeln VD, Jakobsson, Kersti Karin Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Ernst Jonas Einar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ädel, Bo Gunnar Östen som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JJ Forestry AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JJ Forestry AB på telefon 08-59472940.

Bolaget skall bedriva konsultverksmahet med anknytning till skogsbruk inom och utom Sveriga, samt idka därmed förenliga verksamheter såsom förvaltning av lös och fast egendom.

Idag är JJ Forestry AB av bolagstypen Aktiebolag.

JJ Forestry AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JJ Forestry AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-02 och JJ Forestry AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JJ Forestry AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

JJ Forestry AB har 556625-2887 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.