Onliner Europe AB

Stockholms län

Information

Onliner Europe AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Onliner Europe AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Onliner Europe AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Onliner Europe AB har haft sedan 2002-05-17. Onliner Europe AB har funnits sedan och 2002-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Onliner Europe AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Katarina Jagellonikas v. 48, 193 31, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-58751065.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Onliner Europe AB Privat, ej börsnoterat.

Onliner Europe AB har idag 556625-9866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Onliner Europe AB

Bolagets verksamhet ska bedriva konsultverksamhet inom reklambranschen, utforma och genomföra evenemang, äga och förvalta aktier och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Onliner Europe AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenvall, Mikael Alexander som är född 1975 och har titeln VD, Stenvall, Mikael Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Stenvall, Alexandra Helena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .