Resourcing Networks Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Resourcing Networks Scandinavia AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I Resourcing Networks Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tiedemann, Ernst Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerström, Peter Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Berit Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Resourcing Networks Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Resourcing Networks Scandinavia AB på telefon 08-59256710.

Bolaget skall bedriva utveckling samt försäljning av IT-baserade systemlösningar samt arbeta med logistikhantering och finansiering av ovanstående enheter, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Resourcing Networks Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Resourcing Networks Scandinavia AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Resourcing Networks Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och Resourcing Networks Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Resourcing Networks Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Resourcing Networks Scandinavia AB har 556631-7490 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.