ALFONS AB

Stockholms län

Information

556643-1135 är organisationsnummer för företaget ALFONS AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALFONS AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som ALFONS AB finns i.

ALFONS AB har varit registrerat sedan 2003-04-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för ALFONS AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

ALFONS AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ALFONS AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ALFONS AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59123410 eller genom brev på följande adress:
Nymärsta Gränd 1, 195 30, Märsta

Bolaget skall bedriva pub & restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ALFONS AB och det är Daoud, Issa som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Daoud, Charbel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jonasson, Rolf Peter Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, BOREV Bolandsplans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,