Valsta Livs AB

Stockholms län

Information

Valsta Livs AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Valsta Livs AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Valsta Livs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Valsta Livs AB har haft sedan 2003-08-04. Valsta Livs AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Valsta Livs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lokeg. 12, 195 58, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59140779.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Valsta Livs AB Privat, ej börsnoterat.

Valsta Livs AB har idag 556644-1019 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Valsta Livs AB

Bolaget skall bedriva livsmedelsbutik samt därmed förenlig verksamhet.

I Valsta Livs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Iskandar, Rosina som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Iskandar, Pamela som är född 1985 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .