Holkedahl Bygg & Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Holkedahl Bygg & Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Holkedahl Bygg & Konsult AB är ett av dem. Statusen för Holkedahl Bygg & Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Holkedahl Bygg & Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Holkedahl Bygg & Konsult AB ska trivas.

Holkedahl Bygg & Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg- och konsultarbeten inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holkedahl Bygg & Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Holkedahl Bygg & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Holkedahl Bygg & Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59252134.

Firman tecknas var för sig av -Holkedahl, Anders Ivan -Holkedahl, Synnöve Ingrid G.

De som är på något sätt har med Holkedahl Bygg & Konsult AB är Holkedahl, Anders Ivan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Holkedahl, Synnöve Ingrid G som är född 1947 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Holkedahl Bygg & Konsult AB har 556647-2832 som sitt organisationsnummer.