CETEL Cargo Management AB

Stockholms län

Information

CETEL Cargo Management AB är ett av många verksamheter som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som CETEL Cargo Management AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CETEL Cargo Management AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-29.

CETEL Cargo Management AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-23. Men sedan 2004-04-29 så har CETEL Cargo Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nymärsta Gränd 2, 195 30, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CETEL Cargo Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59442490.

Sigtuna arbetar för att verksamheter som CETEL Cargo Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CETEL Cargo Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva transporter och transportadministration ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CETEL Cargo Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CETEL Cargo Management AB och det är följande personer, Ejander, Axel Peter Joakim som är född 1956 och har titeln VD, Bäckman, Lars-Olof Sören som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckman, Lars Ingvar Per som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejander, Axel Peter Joakim som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant.Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CETEL Cargo Management AB är 556654-2980.