Elfström & Rosén AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Elfström & Rosén AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elfström & Rosén AB är ett av dem. Statusen för Elfström & Rosén AB är att Bolaget är aktivt.

Elfström & Rosén AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elfström & Rosén AB ska trivas.

Elfström & Rosén AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03. I Sigtuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elfström & Rosén AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Elfström & Rosén AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Elfström & Rosén AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59450265.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Elfström, Lars Ola.

De som är på något sätt har med Elfström & Rosén AB är Elfström, Lars Ola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Jan Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjeson, Hans Dag Börje som är född 1959 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Elfström & Rosén AB har 556661-8665 som sitt organisationsnummer.