Linabergs Häst & Hov AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Linabergs Häst & Hov AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Linabergs Häst & Hov AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Linabergs Häst & Hov AB är momsregistrerat sedan2005-05-12 och har organisationsnummer 556674-7050.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-59144161 alternativt besöka eller skicka post till Linabergs Häst & Hov AB på följande adress Linaberg, 195 96, Rosersberg.

Linabergs Häst & Hov AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-05-12.

I Linabergs Häst & Hov AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sandberg, Patrick Johan som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med ridsportsartiklar inklusive tillbehör, bedriva hovslageri, förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.