CVA CavalloVet AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och CVA CavalloVet AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CVA CavalloVet AB är ett av dem. Statusen för CVA CavalloVet AB är att Bolaget är aktivt.

CVA CavalloVet AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som CVA CavalloVet AB ska trivas.

CVA CavalloVet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva veterinärpraktik och hästhållning och utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CVA CavalloVet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är CVA CavalloVet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med CVA CavalloVet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3466968.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med CVA CavalloVet AB är de Mitri, Pietro Ugo Nicolas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Jennie Sofia som är född 1978 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

CVA CavalloVet AB har 556675-0005 som sitt organisationsnummer.