Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB

Stockholms län

Information

556676-5888 är organisationsnummer för verksamheten Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB finns i.

Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB har varit registrerat sedan 2005-02-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59118822 eller genom brev på följande adress:
Måby Industriområde, 195 60, Arlandastad

Bolaget ska utföra service och reparationer av bilar och skogs- och trädgårdsmaskiner och detaljhandel med skogs- och trädgårdsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffs- & Fritidsmaskiner i Märsta AB och det är Henriksson, Hans Joakim som är född 1972 och har titeln VD, Lundström, Sven Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Hans Joakim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,