SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB

Stockholms län

Information

SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB har haft sedan 2008-12-11. SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB har funnits sedan och 2009-01-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyponv. 2, 193 34, Sigtuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7928877.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB Privat, ej börsnoterat.

SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB har idag 556680-5874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB

Bolaget skall bedriva transporter inom taxi och buss samt inköp och försäljning av fordon och därmed förenlig verksamhet.

I SUNDH BUSSAR OCH BILAR I SIGTUNA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundh, Bengt Sören som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarhangi, Said som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .