Lepito AB

Stockholms län

Information

Lepito AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Lepito AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lepito AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lepito AB har haft sedan 2005-10-06. Lepito AB har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lepito AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7124787.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lepito AB Privat, ej börsnoterat.

Lepito AB har idag 556680-9728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Lepito AB

Bolaget skall bedriva godstrafik, personaluthyrning och ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

I Lepito AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Stig Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haglund, Sven Jerry som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Kim Margareta som är född 1986 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .