Björnpumpar AB

Stockholms län

Information

Björnpumpar AB är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Björnpumpar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ohlén, Bernt Donald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gembel, Lars Johan Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliecrona, Mats Gunnar Conrad som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Björn Olof Erling som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Gunnar Per Joakim som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln RevisorFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björnpumpar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Björnpumpar AB på telefon 070-5626021.

Bolaget skall bedriva utvecklings- och konsultverksamhet inom hydromekanik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björnpumpar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björnpumpar AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Björnpumpar AB innehar ej F-skattsedel och Björnpumpar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björnpumpar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ohlén, Bernt Donald

Björnpumpar AB har 556683-1094 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.