Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Aktiebolag som heter Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB. Det finns flera företag som liknar Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-15 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-10-17 så har Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB varit registrerat och sedan 2006-02-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB så kan man gör det genom att posta ett brev till St. Torget 1, 753 20, Uppsala. Vi ni istället prata med Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB så kan ni göra det på 018-123534.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Günes, Fehmi som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Günes, Robert som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Günes, Michael som är född 1981 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Günes, Fehmi .

Rest. City kebab & Pizza sallad i uppsala AB har 556687-9853 som sitt organisationsnummer.