Brygghuset i Sigtuna AB

Stockholms län

Information

Brygghuset i Sigtuna AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I Brygghuset i Sigtuna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sköld, Hans Kenneth som är född 1967 och har titeln Extern VD, Lundgren, Karl Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brygghuset i Sigtuna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brygghuset i Sigtuna AB på telefon 070-6898221.

Bolagets skall bedriva bryggeriverksamhet, restaurangverksamhet och catering, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta aktier och värdepapper, ävensom bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom områdena ekonomi, bryggeriteknik, marknadsföring och försäljning, organisation och ledarskap, samt idka med ovan förenlig verksamhet.

Idag är Brygghuset i Sigtuna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brygghuset i Sigtuna AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Brygghuset i Sigtuna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Brygghuset i Sigtuna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brygghuset i Sigtuna AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Brygghuset i Sigtuna AB har 556690-0816 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.