GOLFHALLEN STOARN AB

Stockholms län

Information

556691-3140 är organisationsnummer för verksamheten GOLFHALLEN STOARN AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GOLFHALLEN STOARN AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som GOLFHALLEN STOARN AB finns i.

GOLFHALLEN STOARN AB har varit registrerat sedan 2005-11-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-12-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för GOLFHALLEN STOARN AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-12-10.

GOLFHALLEN STOARN AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GOLFHALLEN STOARN AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med GOLFHALLEN STOARN AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6855644 eller genom brev på följande adress:
Söderbyv. 2, 195 60, Arlandastad

Bolaget ska bedriva uthyrning av spel i golfsimulatorer och försäljning av golfutrustning och kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GOLFHALLEN STOARN AB och det är Ringborg, Lars Ulf Påvel som är född 1946 och har titeln VD, Ringborg, Lars Ulf Påvel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edrén, Mikael Lorens Fredrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jan Ronnie Evert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor