Minbil i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Minbil i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Minbil i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Sten Mickael Edward som är född 1976 och har titeln VD, Persson, Sten Mickael Edward som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Fremdling, Keith Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Green Fritzell, Ylva Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Lenke Camilla Mariana som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Röjås Söderman, Linda Sofie som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotGarpenhag, Carl Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Svärdlöf, Johan Niclas som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Minbil i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Minbil i Stockholm AB på telefon 08-966860.

Bolaget ska reparera fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Minbil i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Minbil i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Minbil i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-15 och Minbil i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Minbil i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Minbil i Stockholm AB har 556691-8339 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.