Slottsvägen Fastigheter AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Slottsvägen Fastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Slottsvägen Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Slottsvägen Fastigheter AB är momsregistrerat sedan2006-09-07 och har organisationsnummer 556697-8952.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5412848 alternativt besöka eller skicka post till Slottsvägen Fastigheter AB på följande adress Slottsv. 15, 195 71, Rosersberg.

Slottsvägen Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-25.

I Slottsvägen Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: Ekström, Kent Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jonsson, Monica Desirée som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga och förvalta, bygga och reparera fastigheter, bedriva korttidsuthyrning av övernattningsrum samt därmed förenlig verksamhet.