Lövström & Larsson Restaurang AB

Stockholms län

Information

Lövström & Larsson Restaurang AB är ett bolag som finns i Sigtuna. I Lövström & Larsson Restaurang AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lövström, Hans Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Niklas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanchez Nieto, Juan Carlos som är född 1959 och har titeln Suppleant, Marcelius, Eva Cajsa som är född 1971 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lövström & Larsson Restaurang AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lövström & Larsson Restaurang AB på telefon 073-3643534.

Förmålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lövström & Larsson Restaurang AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lövström & Larsson Restaurang AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lövström & Larsson Restaurang AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-04 och Lövström & Larsson Restaurang AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lövström & Larsson Restaurang AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lövström & Larsson Restaurang AB har 556700-9674 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.