ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag

Stockholms län

Information

556701-0318 är organisationsnummer för företaget ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sigtuna som är den kommunen som ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag finns i.

ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-03-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sigtuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6298441 eller genom brev på följande adress:
Hollywoodv. 131, 192 77, Sollentuna

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom områdena profil och presentreklam samt yrkes- och skyddskläder samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget har även till föremål för sin verksamhet att placera sitt kapital i räntebärande papper, aktier, optioner, valutor eller andra marknadsinstrument som kan ge avkastning på investerat kapital. Bolaget skall ej bedriva verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller lag om kreditrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med ME-LK Profilkläder och presentreklam Aktiebolag och det är Burman, Per Fale S Mikael Olofsson som är född 1955 och har titeln VD, Burman, Per Fale S Mikael Olofsson som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Karin Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,