Fraktkompetens i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fraktkompetens i Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sigtuna här finns det många olika Aktiebolag. Fraktkompetens i Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sigtuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fraktkompetens i Sverige AB är momsregistrerat sedan2006-05-17 och har organisationsnummer 556701-1043.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-59123600 alternativt besöka eller skicka post till Fraktkompetens i Sverige AB på följande adress Generatorg. 7, 195 60, Arlandastad.

Fraktkompetens i Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-17.

I Fraktkompetens i Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Rolf Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant , Pettersson, Mårten Birger som är född 1959 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall erbjuda marknaden professionell personal avseende spedition och frakttjänster, proaktiv bevakning och uppföljning av transporter, reklamationer samt fakturahantering, jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även erbjuda konsultativa tjänster inom övrig administration, såväl som på ledningsnivå, jämte därmed förenlig verksamhet.