SignSupplySwe AB

Stockholms län

Information

SignSupplySwe AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där SignSupplySwe AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SignSupplySwe AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SignSupplySwe AB har haft sedan 2006-06-03. SignSupplySwe AB har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SignSupplySwe AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svampv. 89, 195 44, Märsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59440080.

Sigtuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SignSupplySwe AB Privat, ej börsnoterat.

SignSupplySwe AB har idag 556704-0737 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SignSupplySwe AB

Bolaget ska bedriva varumärkessprofilering samt tillverkning, försäljning och montering av skyltar, displayer, belysning och inredning samt därmed förenlig verksamhet.

I SignSupplySwe AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stegfors, Curt Lars Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Klang, Birgitta Eleonora som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .