Holmsten Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva markarbeten, schaktarbeten, anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Holmsten Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Holmsten Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2006-05-19 så skapades Holmsten Entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Holmsten Entreprenad AB har haft det sedan 2006-06-08.

Holmsten Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-08

556704-4002 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sigtuna.

Just nu är Holmsten Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Holmsten Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 08-59142016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Holmsten Entreprenad AB är Holmsten, Thomas Assar Valfrid som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmsten, Karin Ingrid Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .