Gidac Consulting i Sigtuna AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall i huvudsak erbjuda konsulttjänster inom medicinsk teknik och närliggande områden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gidac Consulting i Sigtuna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Gidac Consulting i Sigtuna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2006-07-05 så skapades Gidac Consulting i Sigtuna AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556707-3571 är organisationsnummret för företaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Gidac Consulting i Sigtuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gidac Consulting i Sigtuna AB så går det att nå dem via telefon på 070-8556878 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gidac Consulting i Sigtuna AB är Strömberg, Lena Maria som är född 1970 och har titeln Likvidator, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisor, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .