Hall Berglund Arkitektkontor AB

Stockholms län

Information

Hall Berglund Arkitektkontor AB är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Hall Berglund Arkitektkontor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hall Berglund, Eva Katarina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Bengt Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Monica Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hall Berglund Arkitektkontor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hall Berglund Arkitektkontor AB på telefon 076-8978585.

Bolaget skall bedriva arkitektsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hall Berglund Arkitektkontor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hall Berglund Arkitektkontor AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hall Berglund Arkitektkontor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Hall Berglund Arkitektkontor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hall Berglund Arkitektkontor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hall Berglund, Eva Katarina

Hall Berglund Arkitektkontor AB har 556711-7162 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.