NordicVista AB

Stockholms län

Information

NordicVista AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där NordicVista AB finns. I Sigtuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NordicVista AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket NordicVista AB har haft sedan 2007-03-29. NordicVista AB har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NordicVista AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fallskärmsg. 6, 753 37, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7793200.

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är NordicVista AB Privat, ej börsnoterat.

NordicVista AB har idag 556719-0706 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för NordicVista AB

Bolaget skall arbeta med rekrytering, utbildning, rådgivning och konsultverksamhet inom teknik, transport, medicinteknik och undervisning samt design, produktion och försäljning av metall- och silverföremål samt trä- och betongkonstruktioner och därmed förenlig verksamhet.

I NordicVista AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsell, Arne Lars Christer som är född 1947 och har titeln VD, Forsell, Arne Lars Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Arne Jörgen Christerson som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .