Otea Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av konsulttjänster inom IT och telekommunikation, utveckling av och handel med programvara och elektronikprodukter, främst inom multimedia och telekommunikation, utbildning inom IT, telekommunikation ledarskap och personlig utveckling, försäljning av utbildningsmaterial, handel med och marknadsföring av snabbrörliga konsumtionsvaror såsom kosmetikprodukter, produkter för hemmet exempelvis rengöringsartiklar, matvaror, köksredskap, inredningsdetaljer och liknande, produkter för välbefinnande och viktkontroll såsom olika typer av kosttillskott och liknande, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Otea Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Otea Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2007-02-01 så skapades Otea Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Otea Aktiebolag har haft det sedan 2007-03-15.

Otea Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-15

556722-5460 är organisationsnummret för företaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Otea Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Otea Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 018-504949 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Otea Aktiebolag är Helleberg, Lars Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Helleberg, Anna Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .