Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av displaysystem och bildekor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2007-04-19 så skapades Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag har haft det sedan 2007-05-17.

Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556728-3790 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59442900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tingslunda Tryck & Bildekor Aktiebolag är Kagovere, Margus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Holm, Gun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisor, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .