Greywood AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och Greywood AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Greywood AB är ett av dem. Statusen för Greywood AB är att Bolaget är aktivt.

Greywood AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där företaget finns i jobbar för att företag som Greywood AB ska trivas.

Greywood AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Sigtuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Greywood AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Greywood AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med Greywood AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-666409.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Greywood AB är Ericson, Anna Karin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Göran Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Greywood AB har 556735-8352 som sitt organisationsnummer.