WS Schaktmaskiner AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sigtuna och WS Schaktmaskiner AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och WS Schaktmaskiner AB är ett av dem. Statusen för WS Schaktmaskiner AB är att Bolaget är aktivt.

WS Schaktmaskiner AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sigtuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som WS Schaktmaskiner AB ska trivas.

WS Schaktmaskiner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Sigtuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva bygg och markanläggningarbeten, entreprenadarbeten samt därmded förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WS Schaktmaskiner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är WS Schaktmaskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med WS Schaktmaskiner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7709970.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med WS Schaktmaskiner AB är Wohlin, Patrik Michel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Marita Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

WS Schaktmaskiner AB har 556736-0069 som sitt organisationsnummer.