Axolotl AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultationer inom marknadsföring, management consulting samt intern och extern företagskommunikation med inriktning på internationella företag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Axolotl AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sigtuna så är Axolotl AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sigtuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sigtuna och i Stockholms län. Redan 2007-11-08 så skapades Axolotl AB och företaget är har F-skattsedel Axolotl AB har haft det sedan 2008-01-11.

Axolotl AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556742-3271 är organisationsnummret för företaget som finns i Sigtuna.

Just nu är Axolotl AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Axolotl AB så går det att nå dem via telefon på 070-3771211 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Axolotl AB är Chandler, Seth Phillips som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lawrence, Helene Björnsdotter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .