Transworld Freighters AB

Stockholms län

Information

Transworld Freighters AB är ett av många bolag som finns i Sigtuna. Det är nämligen den kommunen som Transworld Freighters AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Transworld Freighters AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skogsv. 38, 195 42, Märsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transworld Freighters AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sigtuna arbetar för att bolag som Transworld Freighters AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transworld Freighters AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska förmedla och bedriva frakttjänster, spedition, handel med livsmedel, logistik, konsulttjänster i samband därmed, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transworld Freighters AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transworld Freighters AB och det är följande personer, Zetterqvist, Micael Peter Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Zetterqvist, Micael Peter Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Al-Qawasmi, Younis Mousa Moh'd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Koraish, Mohammed Sultan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Transworld Freighters AB är 556747-5156.