BioRatings

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Enskild firma som heter BioRatings. Det finns flera bolag som liknar BioRatings i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

BioRatings är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-17 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-05-29 så har BioRatings varit registrerat och sedan 2002-05-17 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är BioRatings och det finns fler bolag som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med BioRatings så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BioRatings så kan ni göra det på .

Firman bedriver management konsulttjänster i form av affärsutveckling inom läkemedel-Life Science, och biotechnologibranschen. Tjänsterna kommer att bestå av investeringsrådgivning, marknadsundersökningar, projektledning, bemannings- och rekryteringstjänster samt diverse utredningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kamperman, Gustav som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BioRatings har 560721-XXXX som sitt organisationsnummer.