MEA Bizniz Consulting

Stockholms län

Information

560808-XXXX är organisationsnummer för bolaget MEA Bizniz Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEA Bizniz Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sigtuna som är den kommunen som MEA Bizniz Consulting finns i.

MEA Bizniz Consulting har varit registrerat sedan 2002-04-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEA Bizniz Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-17.

MEA Bizniz Consulting är och det finns flera bolag i Sigtuna som också är .

Firmatecknare för MEA Bizniz Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med MEA Bizniz Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-59036532 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning och affärsutveckling inom främst rese- och turistnäringen.

Det finns olika personer som har en koppling med MEA Bizniz Consulting och det är Åström, Mats Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,