Leif Persson Plåt o lackteknik

Stockholms län

Information

Leif Persson Plåt o lackteknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Leif Persson Plåt o lackteknik finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Leif Persson Plåt o lackteknik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Leif Persson Plåt o lackteknik har haft sedan 2000-12-14. Leif Persson Plåt o lackteknik har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Leif Persson Plåt o lackteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59147060.

Sigtuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Leif Persson Plåt o lackteknik har idag 580330-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Leif Persson Plåt o lackteknik

Bilplåtslageri och lackering. Handel med bilar och motorcyklar. Försäljning av billackeringsmaterial. Mekanisk verksamhet, service och reparation.

I Leif Persson Plåt o lackteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Leif Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .