Ingela Berger Musik & Mening

Stockholms län

Information

Ingela Berger Musik & Mening är en verksamhet som finns i Sigtuna. I Ingela Berger Musik & Mening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berger, Ingela Monika Elisabeth som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingela Berger Musik & Mening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ingela Berger Musik & Mening på telefon .

Föreläsningar, kurser och coaching för personligt växande riktat till enskilda och organisationer. Musikskapande, låtskrivande och försäljning av medieprodukter i form av böcker, ljudfiler, CD och video samt dvd.

Idag är Ingela Berger Musik & Mening av bolagstypen Enskild firma.

Ingela Berger Musik & Mening är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ingela Berger Musik & Mening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-03-16 och Ingela Berger Musik & Mening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2010-03-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingela Berger Musik & Mening så är det följande:

Ingela Berger Musik & Mening har 580413-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.