M. Nordberg Öst-västkontakt

Stockholms län

Information

I Sigtuna finns det ett Enskild firma som heter M. Nordberg Öst-västkontakt. Det finns flera verksamheter som liknar M. Nordberg Öst-västkontakt i Stockholms län. Sigtuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

M. Nordberg Öst-västkontakt är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-09-19 så har M. Nordberg Öst-västkontakt varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är M. Nordberg Öst-västkontakt och det finns fler verksamheter som är det i Sigtuna.

Vill man komma i kontakt med M. Nordberg Öst-västkontakt så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med M. Nordberg Öst-västkontakt så kan ni göra det på 08-59256318.

Konsultverksamhet omfattande stöd till företag under etablering i östeuropa. Export av skogsmaskiner och därmed förenlig utrustning, till östeuropa.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nordberg, Mats Ola som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

M. Nordberg Öst-västkontakt har 580414-XXXX som sitt organisationsnummer.