Glomark-Governan Nordic

Stockholms län

Information

Glomark-Governan Nordic hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sigtuna som är den kommunen där Glomark-Governan Nordic finns. I Sigtuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Glomark-Governan Nordic tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Glomark-Governan Nordic har haft sedan 2010-03-26. Glomark-Governan Nordic har funnits sedan och 2010-03-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glomark-Governan Nordic så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sigtuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Glomark-Governan Nordic har idag 591224-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Glomark-Governan Nordic

Utveckling och försäljning av konsulttjänster och analysverktyg inom Resultatorienterad upphandling och eller outsourcing samt teknisk projekt försäljning.

I Glomark-Governan Nordic så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjerpe, Simon Patrik som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .